Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa
ProAgria Länsi-Suomen toimisto, Vahdontie 91, 20320 Turku, Suomi

Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa
Juustojen valmistus on mukavaa puuhaa. Kotitekoiset juustot syntyvät helpoista raaka-aineista näppärästi kotikeittiössä.
Tässä työpajassa harjoitellaan valmistamaan mozzarellaa itse sekä tutustutaan yksinkertaisen etikkajuuston valmistukseen. Etikkajuusto toimii myös pikamozzarellana, jos aika ei riitä perinteisen mozzarellan valmistamiseen.
Kurssin hinta on 30€ ja kurssihinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä,sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.
Mukaasi voit pakata esiliinan, sisäkengät ja purkin juuston kotiin viemistä varten.
Järjestämme illan aikana kaksi saman sisältöistä työpajaa aiheesta klo:16:00-18:00 ja klo:18:15-20:15. Yhteen työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.
Lisätietoja Janita Kylänpää
janita.kylanpaa@proagria.fi
p. 050 66 471
Pidätämme oikeuden muutoksiin.