Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

ProAgria Länsi-Suomen toimisto, Vahdontie 91, 20320 Turku, Suomi

MKN Länsi-Suomi

Koulutukset ja kurssit

9ad02c0ce3e9a871f55b57e641c84d5b

Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

 

Juustojen valmistus on mukavaa puuhaa. Kotitekoiset juustot syntyvät helpoista raaka-aineista näppärästi kotikeittiössä.

Tässä työpajassa harjoitellaan valmistamaan mozzarellaa itse sekä tutustutaan yksinkertaisen etikkajuuston valmistukseen. Etikkajuusto toimii myös pikamozzarellana, jos aika ei riitä perinteisen mozzarellan valmistamiseen.

Kurssin hinta on 30€ ja kurssihinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä,sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

Mukaasi voit pakata esiliinan, sisäkengät ja purkin juuston kotiin viemistä varten. 

Järjestämme illan aikana kaksi saman sisältöistä työpajaa aiheesta klo:16:00-18:00 ja klo:18:15-20:15. Yhteen työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.

Lisätietoja Janita Kylänpää

janita.kylanpaa@proagria.fi

p. 050 66 471

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu