16.02.2021
Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet
Ti 16.2.2021 klo 14.00-15.30 / klo 17.00-18.30 etätapahtuma verkossa
Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet! Voit valita kahdesta samansisältöisestä tilaisuudesta. Alustava ohjelma:
klo 14.00/17.00 Tervetuloa! Ohjelman ja Vespaikka-hankkeen esittely
Yritysasiantuntija Tarja Pajari, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo
klo 14.15/ 17.15 Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta – maali näkyvissä!
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 14.30 / 17.30 Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana?
Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry
klo 14.45 /17.45 Saimaa Geopark ja Geofood – mitä on tulossa, toimintamallit Geopark- alueilla
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 15.00 / 18.00 Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja
Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo
klo 15.15/ 18.15 Yhteenveto ja keskustelua, palaute
Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia ensisijaisesti kaikille Mikkelin ja Puumalan yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille.
Ilmoittautuminen pe 12.2.2021 mennessä allaolevan yhteystietokyselyn kautta. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tapahtuma toteutetaan Teams-ohjelmalla. Mikäli ohjelma ei ole aiemmin tuttu, rohkeasti vain mukaan, tarvittaessa apua löytyy!
Tilaisuuden järjestävät Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka ja Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II- hanke www.saimaageopark.fi