Geofood, lähiruoka ja Saimaa Geopark Partnership — mistä on kyse?

Geofood, lähiruoka ja Saimaa Geopark Partnership — mistä on kyse?

26.01.2021

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet!

 

Geofood-info tiistaina 26.1.2021 klo 14.00-15.30 

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet!
Etätapahtuma verkossa Teams-ohjelmalla.
 

Ohjelma

klo 14.00 Tervetuloa! Ohjelman ja Vespaikka-hankkeen esittely

Yritysasiantuntija Tarja Pajari, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 14.15 Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta – maali näkyvissä!

Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 14.30 Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana?

Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry

klo 14.45 Saimaa Geopark ja Geofood – mitä on tulossa, toimintamallit Geopark-alueilla

Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 15.00 Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja

Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria E-Savo

klo 15.15 Yhteenveto ja keskustelua, palaute

Tilaisuus on avoin ja maksuton ensisijaisesti kaikille Sulkavan ja Juvan yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen pe 22.1.2021 mennessä allaolevan yhteystietokyselyn kautta. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tapahtuma toteutetaan Teams-ohjelmalla. Mikäli ohjelma ei ole aiemmin tuttu, rohkeasti vain mukaan, tarvittaessa apua löytyy!

Tilaisuuden järjestävät Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka ja Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II- hanke www.saimaageopark.fi

Tervetuloa!

Tapahtuman ajankohta: 26.01.2021 14:00 - 15:30
Postinumero ja -toimipaikka: Webinaari/Teams
Hinta: Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.01.2021 23:30

Jaa

Tapahtuman henkilöt