Gastronominen innovaatiotyöpaja 2

Gastronominen innovaatiotyöpaja 2

25.11.2020

Tervetuloa ideoimaan uusia liiketoiminnan muotoja. Työpajoissa edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua.

Etenkin koronan myötä monissa yrityksissä on tullut tarvetta uudistua. Tervetuloa ideoimaan uusia liiketoiminnan muotoja Business Centerin asiantuntijoiden avustuksella! Työpajoissa edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua. Jos ensimmäinen työpaja jäi väliin, voit tutustua sen antiin täällä: https://urly.fi/1Oyd

Ohjelma:

klo 12.00 – 12.10 Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! – Päivän ohjelma ja alustus

klo 12.10 – 13.00 Aihioiden esittelyä tiimeissä

klo 13.00 – 13.15 Kahvitauko

klo 13.15 – 13.30 Aihioiden tiivistämistä

klo 13.30 – 14.00 Työkaluja innovaatiotoimintaan: aihiosta toimivaksi konseptiksi

klo 14.00 – 14.40 Yritystarina: Hyvinvointi-innovaatioista myytäviksi tuotteiksi, Tarja Tirkkonen, BeneOne Oy

klo 14.40 – 15.00 Kotitehtävä ja päätössanat

Mahdollisuus aihioiden läpikäyntiin Business Centerin asiantuntijoiden avustuksella.

Ilmoittautuminen 19.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B

Työpaja kuuluu European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden Gastro Business -hankekoulutuksiin.

Tapahtuman ajankohta: 25.11.2020 12:00 - 15:30
Lähiosoite: Savonia-AMK, Business Center, Microkatu 1, B-osa, 1 krs.
Postinumero ja -toimipaikka: 70150 Kuopio
Hinta: 0
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.11.2020 23:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut