Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokokous

Taipalsaaren Wanha Kunnantupa, Kirkonrantatie 3, 54920 Taipalsaari

MKN Etelä-Suomi

järjestötapahtuma· järjestötoiminta

54cb8c8fd497f9fb3dfef23237d56897

Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen edustajakokous pidetään tänä vuonna Etelä-Karjalassa Taipalsaarella. Kokouspaikka on Taipalsaaren Wanha Kunnatalo, jota emännöi keittiömestari Ulla Liukkonen.

Kokoukseen kutsuttavat

ProAgria Etelä-Suomen jäsenyhteisöjen Maa- ja kotitalousnaiset ovat oikeutettuja lähettämään edustajakokoukseen yhden (1) äänivaltaisen edustajan. ProAgria Etelä-Suomen jäsenyhteisön edustajalla sekä henkilö- ja yrittäjäjäsenellä on kullakin yksi (1) ääni. Virallisten edustajien lisäksi myös muilla jäsenyhteisöjen jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus edustajakokouksessa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä. Etäosallistuminen järjestetään Microsoftin TEAMS -verkkosovelluksen avulla.

Kokouskutsu toimitetaan yhdistyksissä puheenjohtajalle ja sihteerille sekä mahdollisen naisosaston puheenjohtajalle ja sihteerille. Edustajan lähettämisestä sovitaan paikallistasolla, esimerkiksi maamiesseura lähettää edustajaksi naisosaston jäsenen. Mikäli edustajaa ei ole valittu yhdistyksenne yleisessä kokouksessa, toivomme johtokuntien kokoontuvan nimeämään edustajansa ja varaedustajan.

Valtakirjat

Valtakirja kokoukseen toimitetaan yhdistysten sihteereille. Yhdistykset esittävät edustajiensa valtakirjat tai pöytäkirjan otteet kokouspaikalla ennen edustajakokouksen alkua. Etäosallistujien on toimitettava viimeistään kokousta edeltävänä päivänä valtakirja skannattuna sähköpostiin jenni.kunnaala@maajakotitalousnaiset.fi tai riittävän selkeästi valokuvattuna numeroon 040 528 8610. Osallistumislinkki lähetetään jäsenyhteisön valtuuttamien osallistujien osalta valtakirjassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen ja henkilö- ja yrittäjäjäsenten osalta ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Valtakirjan voit tulostaa täältä.

Kokouksessa käsiteltävät asiat

Piirikeskuksen sääntöjen mukaan edustajakokouksessa todetaan edellisen vuoden toiminta ja talous, käsitellään kuluvan vuoden toimintaa ja taloutta sekä hyväksytään esitettäväksi ProAgria Etelä-Suomi ry:n hallitukselle seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Valitaan joka toinen vuosi hallitukselle puheenjohtaja sekä valitaan hallituksen jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Henkilövalintoja tehdään tämän vuoden kokouksessa seuraavasti: valitaan hallituksen edustajat erovuoroisten tilalle vuosille 2024-25. Erovuorossa ovat:

Häme Mari Raininko, varajäsen Leena Suojala

Pirkanmaa Katri Kantonen, varajäsen Liisa Naapi

Aikataulu

Aika              la 11.11.2023 klo 11

Paikka          Taipalsaaren Wanha Kunnantupa, Kirkonrantatie 3, 54920 Taipalsaari

Klo 10.30  Alkaen valtakirjojen tarkistus

Klo 11.00  Lounas

Klo 11.30 Tervetuloa kokoukseen (Teams yhteys avataan)

* Innalamäen tilan esittely, yrittäjä Nina Lappalainen
Taipalsaaren Haikkaanlahdessa sijaitsevalla tilalla kasvatetaan ylämaankarjaa, viljellään viljaa, kasvatetaan nurmea ja harjoitetaan metsätaloutta. Suomi 100 -juhlavuonna 2017 Maa- ja kotitalousnaiset valitsivat ensimmäiset Maistuvat maaseutuyritykset maakunnittain. Etelä-Karjalasta palkittiin Innalanmäen tila.

* Vuoden maa- ja kotitalousnaisen/maaseudun miehen palkitseminen maakunnittain

Noin klo 12.30 Kokous 

Noin klo 15.00 Kahvit

Kotimatkalle

 

mkn90_logo-pieni-.png

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu