Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat -ruokatyöpaja
Vanajan Parvi, Vanajantie 10 b, 13110 Hämeenlinna

Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat ruokatyöpaja ma 2.10. klo 14-18.00
Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erityistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista?
Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme iltapäivän aikana erilaisia ruokia huomioiden erityisruokavalioita, mm. gluteenittomuus ja vegaaninen ruoanvalmistus.
Ilmoittautumiset 28.9. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.
Tilaisuus on maksuton.
Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. 0400 682 334