Elintarviketoimijoiden opintomatka Ympäristövastuullisuuden äärelle

Järjestämme erityisesti Kymenlaaksolaisille elintarviketoimijoille suunnatun opintomatkan, jonka teemana on ympäristövastuullisuus yritystoiminnassa ja ateriapalveluissa. Tervetuloa mukaan!
Vierailemme päivän aikana erilaisissa yrityksissä, joissa ympäristövastuullisuutta toteutetaan ateriapalveluissa. Kuulemme, miten erilaiset yritykset ovat omalta osaltaan suunnitelleet ja toteuttaneet vastuullisuustoimia, minkälaisia sertifikaatteja yritykset hyödyntävät ja minkälaisia kokemuksia yrityksissä on vastuullisuustyöstä.
Lähtö Kouvolan matkakeskukselta klo 8.00
Vierailukohteet
Runo Hotel, Porvoo
Runo Hotel on Green Key–sertifioitu ja he tekevät pitkäjänteistä työtä vastuullisuuden eri osa-alueilla. Lue lisää vastuullisuustyöstä tästä linkistä. Juomme hotellilla aamukahvit yritysesittelyn lomassa.
Silmusalaatti, Espoo
Silmusalaatti on panostanut vastuullisuuteen niin salaattien kasvatuksessa kuin tuotteiden pakkauksissakin, ja vastuullisuus on osa yrityksen strategiaa. Tutustu Silmusalaattiin tästä linkistä.
Hawkhill, Nuuksio
Hawkhill on myös Green Key-sertifioitu sekä Sustainable Travel Finland -merkin omaava matkailuyritys. Hawkhill on palkittu vastuullisuustyöstään mm. Sustainable Travel Galassa 2024 vuoden vastuullisena toimijana. Lue lisää pitkäjänteisestä vastuullisuustyöstä Hawkhillillä tästä linkistä. Lounastamme Hawkhillillä.
Bosgård, Porvoo
Bosgårdin tilalla tuotetaan luomunaudanlihaa. Lisäksi tilalla toimii tilakauppa ja kesäravintola. Tilan Charolais-lihakarja laiduntaa tilan arvokkailla perinnemaisemilla ja Pikkupernajalahden Natura-alueella. Tila on panostanut vastuullisuuteen monin eri tavoin, mm. energiaomavaraisuuteen panostamalla. Tutustu Bosgårdiin tästä linkistä. Nautimme tilakierroksen yhteydessä iltapäiväkahvit tilalla.
Paluu Kouvolan matkakeskukselle noin 18.30
Pidätämme oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.
Matkan hinta 35 € + alv. 25,5% sisältää kahvitukset, lounaan, kuljetukset ja yritysvierailut.
Opintomatkan järjestää Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hanke, joka on EU:n ja Urmas Pekkalan säätiön osarahoittama.