Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta -webinaari
Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta -webinaari 19.9.2024 klo 13-16
Elintarvikehuoneiston toiminnan arvioiminen Oiva-tarkastuksen näkökulmasta on olennainen osa elintarvikealan valvontaa. Tarkastuksen ensisijainen tavoite on varmistaa, että elintarvikehuoneisto noudattaa hygieniavaatimuksia ja tarkastuksessa arvioidaan elintarvikehuoneiston tilat, varusteet ja henkilöstön osaaminen. Koulutuksessa tutustutaan Oiva tarkastuksen sisältöihin ja tarkastellaan elintarvikkeiden käsittelyä, varastointia ja kuljetusta, sekä niiden jäljitettävyyttä Oiva-tarkastuksen näkökulmasta.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 17.9.2024. Teams-linkki tilaisuuteen lähetetään koulutuspäivän aamupäivän aikana. Koulutus on maksuton.
Tiedustelut: Päivi Matilainen p. 050 564 5152
Tilaisuuden järjestää Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke