Asiakas keskiössä -verkkoliiketoiminnan kehittäminen

Savonlinna ja Mikkeli

MKN Etelä-Savo
B947911ba08fc3f8a5c542a05239b6a7

Kuka on asiakkaani? Mitä tiedän heistä? Mitä en tiedä heistä? Mistä saan heidät kiinni? Miksi he ostaisivat minulta? Miksi he eivät osta minuta? Onko minulla uskollisia asiakkaita? Miten heitä voisi olla enemmän? Onko uusille tuotteille kysyntää? Mitä asiakkaani seuraavaksi osaisivat arvostaa?

Asiakas keskiössä -koulutus on suunnattu eteläsavolaisille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää verkkoliiketoimintaansa asiakaslähtöisempään suuntaan. Huomio ohjataan oman toiminnan sijaan asiakkaan ongelman ratkaisemiseen.

asiakas_keskiossa_pieni.png

Voit olla aloittamassa tai tekemässä digitaalista myyntiä ja haluat saada enemmän kauppaa, ilmoittautumisia tai yhteydenottoja omilta verkkosivuiltasi tai  mainoksen kohteena olevilta sivuilta. Haluat tehdä tätä järkevästi, kustannustehokkaasti ja asiakasta ymmärtäen.

Asiakas keskiössä -koulutuskokonaisuus sisältää kolme aamupäivän mittaista lähityöpajaa, samansisältöisenä Savonlinnassa ja Mikkelissä.

Aika:

Savonlinna: 29.11., 13.12. ja 10.1. Klo 8.30-12.
Mikkeli: 30.11., 14.12. ja 11.1. Klo 8.30-12.

Koulutuspaikka:

XAMKin Savonlinnan kampus, Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna
XAMKin Mikkelin kampus, Patteristonkatu 3D, 50100 Mikkeli

Koulutuksen sisältö:

Osa 1: Kuka on asiakkaani
Osa 2: Vetoavaa sisältöä
Osa 3: Liidien kerääminen ja asiakkaiden hankkiminen

Ensimmäisellä koulutuskerralla luot asiakasprofiilin yrityksesi tai tietyn tuotteen tai palvelun parhaasta asiakkaasta (kuka, mitä, miksi, missä, miten)  sekä tämän haasteista ja tavoitteista. 

Toisen kerran jälkeen sinulla on hahmotelma ensimmäisestä tai ensimmäisistä sisällöistä, sekä hyvä ja konkreettinen suunnitelma asiakkaisiin vetoavien sisältöjen tuottamiseen.

Kolmannen aamun jälkeen hallussasi on selkeä suunnitelma, miten sinun kannattaa lähteä hankkimaan liidejä ja/tai maksavia asiakkaita verkosta.

Lue täältä lisää koulutuspäivien ohjelmasta

Ennen koulutuksen alkua sinulle annetaan aiheeseen herättelevä ennakkotehtävä ja työpajojen välillä tehtäviä, joita puretaan yhdessä. 

Työpajoissa esitetään hyviä käytännön esimerkkejä, joiden avulla perehdytään teemaan. Toteutus on pienryhmässä, joten saat valmennuksessa yrityskohtaista opastusta. Osaamista kasvatetaan niin asiakaslähtöisen ajattelun kuin konkreettisten menetelmien ja toimintatapojen osalta. Asiakasdataa keräämällä ja hyödyntämällä yritysten on myös helpompi tunnistaa uusia asiakastarpeita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Valmennuksen aikana pidetään kahvitauko ja valmennuksen jälkeen ryhmä voi halutessaan ruokailla yhdessä Xamkin kampuksen ravintolassa. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Valmennukseen voi ottaa mukaan oman läppärin (ja virtapiuhan) tai jonkin muun muistiinpanovälineen.

Kouluttaja: Antti Leino, lowreality marketing architects

Näin pääset mukaan 

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaat-hankkeen yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika riikka.kosonen@proagria.fi tai minna.laitinen@proagria.fi.

Osallistumismaksu 

– 150 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
– 350 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin 

Osallistumismaksu* 150 e / 350 e (+alv 24 %) laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. Valmennukseen osallistuminen edellyttää, että yrittäjä/yrityksen osallistujat osallistuvat kaikille koulutuskerrolle.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle. 

Sitovat ilmoittautumiset 19.11.2023 mennessä oheisten linkkien kautta: Savonlinnan koulutus tai  Mikkelin koulutus

Lisätietoja

Elina Silvennoinen, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Saara Pylvänäinen,saara.pylvanainen@xamk.fi

Riikka Kosonen, riikka.kosonen@proagria.fi

Koulutuksen järjestää: Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke

fi-euroopan-unionin-osarahoittama_pantone.jpg

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu