Artesaaniruoka - onko tämä sinun juttusi?

Artesaaniruoka - onko tämä sinun juttusi?

01.12.2021

Voisiko ArtesaaniruokaSM -kilpailu olla sinun yrityksellesi kimmoke kehittää omia tuotteita sekä saada nostetta ja näkyvyyttä markkinointiin

Elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjille

Artesaaniruoka – onko tämä sinun juttusi? webinaari

ke 1.12.2021   klo 14.30-16

Artesaaniruokaan erikoistuminen on yksi mahdollisuus käsityömäisesti elintarvikkeita valmistavalle yritykselle erottua massasta. Elintarvikealan pienten yritysten kilpailutilanne on haastava, kun esim. isomman vähittäiskaupan hyllyssä on 20000 elintarvikenimikettä. Pieni yritys ei voi kilpailla määrällä, tuotannon tehokkuudella, vaan yrityksen pitää erikoistua, tuotteiden pitää olla erilaisia, erottua ”elintarvikepaljoudesta”. Voisiko ArtesaaniruokaSM -kilpailu olla sinun yrityksellesi kimmoke kehittää omia tuotteita sekä saada nostetta ja näkyvyyttä markkinointiin/myyntiin. Vai haluatko muutoin vaan erikoistua/profiloitua Artesaaniruoka -elintarvikkeiden valmistajaksi. Vuonna 2022 on myös mahdollista hakea ”Sertifioitu Artesaaniruoka” -merkkiä.

 

14.30 Tervetuloa – Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana

Sanna Lento-Kemppi, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus

 

15.00-15.30 Margot’s mathantverk – minun matka artesaaniruokayrittäjäksi                                                                                                                                                                                                                                     

Margot Wikström, Margots mathantverk

Margot on toiminut ruoka-artesaanina 10 vuotta ja heti alusta alkaen kokenut, että tämä on minun juttuni. Oppia on haettu Ruotsista Eldrimneristä ja Svenska Syltningssällskapet:sta –käytännössä varmaan Suomen vanhimpia ruoka-artesaaneja. Margot on kilpaillut Ruotsissa, Islannissa, Suomessa – yhteensä 7-8 kertaa. Ruotsista on tullut kaksi kultamitalia ja Suomesta kaikenvärisiä mitaleja. Tuotteet myyvät hyvin, kun laatu on korkea – asiakkaina matkailijat, vapaa-ajan asukkaat, paikalliset kuluttajat, kaupat, ravintolat.

 

15.30-16.00 Keskustelua – mitä ajatuksia herännyt? Miten tästä eteenpäin?

 

Webinaari on maksuton – ilmoittautuminen 29.11.2021 mennessä ja tämän perusteella lähetämme ti 30.11.2021 kutsulinkit Teams-kokoushuoneeseen ilmoittautuneille. Pääset ilmoittautumaan tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

 

Yhteyshenkilöt:

Sanna Lento-Kemppi   p. 040 5447768 

sanna.lento-kemppi@maajakotitalousnaiset.fi

 

Järjestäjä – Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus /ProAgria Etelä-Suomi ry

Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana - hanke

     

 

 

Tapahtuman ajankohta: 01.12.2021 14:30 - 16:00
Lähiosoite: webinaari
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.11.2021 16:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt