Aluetietofoorumi Virkistys- ja luontomatkailu datan näkökulmasta

Aluetietofoorumi Virkistys- ja luontomatkailu datan näkökulmasta

25.03.2021

Aluetietofoorumin aiheena mm. miten avointa dataa voi hyödyntää luontomatkailun kehittämisessä

 Aluetietofoorumi 25.3.2021 klo 13-15

Aluetietofoorumissa haetaan vastauksia siihen, miten retkeilystä ja ulkoilusta on mahdollista kerätä tietoa, miten avointa dataa voi hyödyntää luontomatkailun kehittämisessä ja miten avoimen datan hyötykäyttöä edistetään valtakunnallisesti.

Aluetietofoorumin puhujia ovat:

  • Tutkija Marjo Neuvonen vastaa Luonnonvarakeskuksessa ulkoilututkimuksen tiedonkeruusta ja ulkoilun tilastoinnista ja tiedontuotannosta.
  • Dosentti ja akatemiatutkija Nora Fagerholm Turun yliopiston osallistavien paikkatietomenetelmien asiantuntija, joka tutkii mm. maisema-arvoja, ekosysteemipalveluja ja vihreää infrastruktuuria.
  • Hankepäällikkö Tanja Lahti vetää valtiovarainministeriössä Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hanketta, jossa edistetään julkisen tiedon entistä laajempaa ja tehokkaampaa hyödyntämistä koko yhteiskunnassa.

Puheenvuoroja täydentää asiantuntijoista koostuva paneeli. Lisäksi Aluetietofoorumissa julkistetaan mobiilikäyttöinen Virma karttasovellus, jonka kehittämisessä Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset on mukana.

Tapahtuma järjestetään webinaarina torstaina 25.3.2021 kello 13:00–15:00. Ilmoittaudu 23.3.2021 mennessä tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman ajankohta: 25.03.2021 13:00 - 15:00
Lähiosoite: webinaari
Hinta: maksuton tapahtuma, vaatii ilmoittautumisen linkin saamiseksi

Jaa

Tapahtuman henkilöt