Varmista hygieniaosaaminen

Kuva: Tomi Auersalmi

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Hygieniapassi on osoitus hygieniaosaamisesta.

Hygieniapassi tarvitaan, jos

  • työskentelee elintarvikehuoneistossa
  • käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita
  • käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Hygieniapassia voi tarvita niin kahviloissa, catering-, elintarvike- tai maatilamatkailuyrityksissä kuin elintarvikemyymälöissä työskenneltäessä.

Hygieniapassista on hyötyä myös

  • vapaa-ajan harrastuksissa, esimerkiksi kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville
  • nuorelle kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Hygieniapassin saa osaamistestaajalta, kun testi on suoritettu hyväksytysti oikein.  Osaamistestaajilla on Elintarviketurvallisuuvirasto Eviran myöntämä oikeus järjestää testauksia.

Järjestämme hygieniaosaamiskoulutusta ja -testejä

Järjestämme hygieniaosaamistestejä sekä hygieniaosaamiseen liittyvää koulutusta. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen yrityksesi henkilökunnan tarpeisiin. Testejä ja koulutusta järjestetään myös muille, kuten kesätöihin aikoville koululaisille ja opiskelijoille tai kouluille ja yhdistyksille.

Asiantuntijamme, joilla on hygieniatestaajan oikeudet

Klikkaa nimeä, niin pääset yhteystietoihin!

Katso tulevat testipäivät tapahtumakalenterista (valitse ensin sivun oikeasta ylälaidasta maakuntasi) tai kysy lisää testitilaisuuksista ja hygieniakoulutuksista piirikeskuksesta.

Katso lisätietoa Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran sivuila - lisätietoa hygieniaosaamisesta

Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut