Potuttaako?

Tervetuloa oppimaan uutta perunasta! Osallistu workshopiin Helsingissä tai seuraa koulutusta verkossa. Koulutus on suunnattu erityisesti ammattikeittiöalan opiskelijoille ja toimijoille.

Pure peruna –workshopissa löydetään uutta potkua perunan hyödyntämiseen ammattikeittiöissä. Peruna on maukasta lähiruokaa, joka sopii kestävää kehitystä ja terveyttä tavoitteleviin megatrendeihin. Tule poimimaan parhaat ideat käyttöösi!

Ohjelma:
Klo 9-10.30        Perunalla makujen maailmaan – oikeiden valintojen ja hankintojen kautta. Luennoitsijana Maarit Kari.
Klo 10.30-14      Uusia ideoita perunan käyttöön keittiömestari Kira Weckmanin johdolla
Klo 14.30            Koulutuspäivän päätös

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki

Aika: 2.10.2017 klo 9-15

Ilmoittautumiset: 22.9.2017 mennessä sähköpostitse: eeva.pajakkala@haaga-helia.fi. Koulutusta voi seurata myös verkossa. Linkin saa ilmoittautumalla.

Tilaisuus on maksuton. Workshopiin voidaan ottaa 20 osallistujaa.

Koulutus on osa maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Pure Peruna –hanketta.


Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut