Potuttaako?


Pure peruna –workshopissa löydettiin uutta potkua perunan hyödyntämiseen ammattikeittiöissä. Peruna on maukasta lähiruokaa, joka sopii kestävää kehitystä ja terveyttä tavoitteleviin megatrendeihin.

Ohjelma:
Klo 9-10.30        Perunalla makujen maailmaan – oikeiden valintojen ja hankintojen kautta. Luennoitsijana Maarit Kari.
Klo 10.30-14      Uusia ideoita perunan käyttöön keittiömestari Kira Weckmanin johdolla
Klo 14.30            Koulutuspäivän päätös

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki

Aika: 2.10.2017 klo 9-15

Koulutus oli osa maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Pure Peruna –hanketta.


Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut