Erikoisen hyvää erikoiskasveista -ruokakurssit

Paputto syntyy kotimaisesta härkäpapurouheesta. Kuva: Timo Viljakainen

Erikoisen hyvää erikoiskasveista

 
Suomessa tuotetaan useita harvinaisempia viljelykasveja, joiden käyttöä kannattaa opetella. Tunnetko jo kvinoan, öljyhampun, pellavan, härkäpavun ja kuminan? Myös perinteinen tattari on jälleen nousussa. Peltoviljelyn monipuolistaminen tekee hyvää ympäristölle, ja vaihtelu on tervetullutta myös ruuanvalmistuksessa.
 
Kurssilla valmistetaan herkullisia alku-, pää- ja jälkiruokia saatavilla olevia erikoiskasvituotteita hyödyntäen. Lopuksi syödään yhdessä ja jokainen saa mukaansa reseptejä kotiin vietäväksi. 
 
Ota yhteyttä Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijaan ja varaa oma kurssisi!
  

Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut