Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden kehittäminen, osaamisen kehittäminen, tiedottaminen alan ajankohtaisista asioista
DigiSaapas - Digitaalisen saavutettavuuden parantaminen virkistyspalveluissa 2020-2022 Varsinais-Suomen virkistys- ja luontomatkailua kehitetään
Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan alueella Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista
Ura aukeaa kalataloudessa Hankkeen tavoitteena on saada ammattitaitoisia toimijoita elinkeinokalatalouteen.
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa Vespaikka kertoo eteläsavolaisen vesistömaiseman tarinaa ja vahvistaa sen merkitystä alueidentiteetin rakennusmateriaalina ja matkailun veto
Peltomaiseman muutos - visuaalinen maisemaseuranta 2020 Kulttuurimaiseman muutosten valokuvadokumentointi
Green Care laatumerkkiryhmä Yritysryhmä-hanke Green Care laatujärjestelmän käyttöönotto. Toiminta-aika 5.3.2020-31.12.2021.
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
Arjen sankarit, miehet kuntoon ja työllistymisen polulle Edistetään miesten hyvinvointia työ- ja toimintakyvyn parantamiseksi ja tuetaan heidän työllistymistään tai työelämään paluuta.
Melalahden vesistökunnostusselvitys Paltamon Melalahden alueen luontoarvot selvitetään tulevia rantojen kunnostustoimenpiteitä varten.
Lapin vieraskasvit tunnetuksi ja haltuun -hanke Lapin kylien ja maaseutumaiseman kulttuuri‐ ja luonnonperinnön ennallistaminen ja kohentaminen haitallisia vieraslajeja torjumalla.
Kantri-Sampo Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoi
KAIPO-verkko Kainuun ja Pohjois-Karjalan vesistökunnostusten asiantuntija- ja toimijaverkostojen vahvistamishanke
Kalaherkut haltuun -hanke Kalaherkut haltuun -toimintamalli tutustuttaa oppilaat kalastuksen saloihin kokonaisvaltaisesti