Kotitarveviljelystä enemmän tehoja

Kotitarveviljelyhanke on aloittanut Salon seudulla 1.1.2020

Kiinnostus ruokaa ja sen alkuperää kohtaan lisääntyy kovalla vauhdilla. Yhä useampi kuluttaja on kiinnostunut syömänsä ruoan alkuperästä ja on valmis selvittämään mistä ruoka tulee? Myös kiinnostus itse tuotettuun ruokaan on kasvamassa, ruoan kasvattaminen itse tai sen keruu esimerkiksi metsästä on nouseva trendi. Kotitarveviljely tukee tätä ajatusta.

Hankkeemme tavoitteet pähkinänkuoressa:
1.    Lisätä tietoa kotitarveviljelystä ja omavarausuudesta, sekä herättää keskustelua, mitä lähiruoka voi parhaimmillaan olla.
2.    Kotitarveviljelijöiden verkostojen luominen ja yhteisöllisyyden lisääntyminen.
3.    Ekologisuuden ja luontoarvojen ymmärtäminen ja ymmärryksen lisääminen.
4.    Järjestetään sadonkorjuuteemainen vastuullinen ja eettinen ruokakulttuuritapahtuma.

Kevään ja kesän 2020 aikana hanke tuo Saloon kotitarveviljelyn iloa. Syksyllä 2020 juhlitaan sadonkorjuuta näyttävästi. Syksyn ja talven 2020/2021 järjestetään vielä tilaisuuksia seuraavaa kasvukautta ajatellen, jolloin jo hankkeessa olleet tai vasta hankkeeseen mukaan tulevat saavat mahdollisimmat hyvät eväät omaan kotitarveviljelyyn.

Tervetuloa mukaan hankkeeseemme!

Ajankohtaista

Seuraa tapahtumia nettisivuillamme ja liity mukaan Facebook-ryhmäämme Kotitarveviljelijät Salossa.

Katso kevään 2020 etätilaisuudet tästä! Kaikkien etätilaisuuksien materiaalit löytyvät tältä sivulta (Materiaalit-otsikko)

Materiaalit

Etätilaisuuksien esitykset

Kirjavinkit

Videot

ProAgria Länsi-Suomi ry:n hanke toteutetaan Ykkösakseli ry:n rahoituksella Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

    
 

ProAgrian tietosuojaseloste


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat