Janita Kylänpää

Toimin Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisissa matkailu- ja ruoka-asiantuntijana.

Koulutukseltani olen restonomi (AMK) sekä ammatillinen opettaja. Varsinaissuomalainen maaseutu ja sen elävänä pitäminen ovat lähellä sydäntäni.

Tapahtumat

  • Turku 16.09.2020

    Makkarakurssi

    Kotimakkaran valmistusta kauden raaka-aineista riistaa unohtamatta.

  • Turku 07.10.2020

    Kasvisruokakurssi

    Maukasta kasvisruokaa kauden kasviksista

  • Turku 21.10.2020

    Silakkakurssi

    Mitä kaikkea herkkua tuoreesta silakasta saakaan aikaan?

  • Turku 11.11.2020

    Juustokurssi

    Onko kotijuuston valmistus tuttua?

Hankkeet

Ota yhteyttä

Palvelut