Mun juttu -harrastamisen malli Salossa

Ruokatreffit - kokkikerhot

Ruokatreffit ja Mini-Ruokatreffit -kerhot ovat osa Salon kaupungin tarjoamaan Harrastamisen Suomen mallin kerhotoimintaa. Ruokatreffit -kerhoja toteutetaan yläkouluissa ja Mini-Ruokatreffit -kerhoja alakouluissa.

Mini-Ruokatreffit kokkikerho keskittyy terveellisten välipalojen valmistamiseen herkkuja unohtamatta. Kerhossa harjoitellaan ruoanlaittoa, tutustutaan ruoanlaittovälineisiin ja elintarvikkeisiin, harjoitellaan siivoamaan kokkauksen jäljet sekä nautitaan yhdessä välipala.

Ruokatreffit -kerhoissa valmistetaan yhdessä maittavaa ruokaa ottaen huomioon terveelliset elämäntavat ja käydään keskustelua siitä, että mitä kannattaa tai ei kannata syödä. Ruokatreffeillä kaikki osallistujat pääsevät kokeilemaan käytännönläheistä ruoanvalmistusta.

Kokkikerhot toteutetaan keväällä 2021 Salon seuraavissa kouluissa; Muurlan koulu, Kuusjoen koulu, Armfeltin koulu, Tupurin koulu ja Hermannin koulu. Koulukohtaisesti ilmoittautumiset joko Wilman tai Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten tapahtumakalenterin kautta. Lisätiedot kerhoista koulujen rehtoreilta sekä kurssikohtaisesti Janita Kylänpää.

Lisätietoja: Janita Kylänpää janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi p. 050 66471

Tiedote Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta harrastamisen Suomen mallista

Mun juttu -hanke toteuttaa harrastamisen Suomen mallia Salossa- tiedote

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat