Luonnosta voimaa liikkumalla - KKI-hanke Kainuussa

Luonnosta voimaa liikkumalla  -  KKI-hanke Kainuussa

ProAgria Kainuu ja Kainuun maa- ja kotitalousnaiset kannustavat tänä vuonna jäsenyhdistyksiään hyötyliikuntaan yhteistyössä Kunnossa Kaiken Ikää –ohjelman kanssa. Yhdistyksille tarjotaan luentoa ja tietopakettia metsämarjojen terveellisyydestä sekä tavoista säilöä marjat niin, että arvokkaat ravinteet säilyvät. Tämä tietopaketti on esillä myös Maa- ja kotitalousnaisten teltalla la 23.5. klo 10 – 14 Mahdollisuuksien Tori –tapahtumassa Kajaanin Raatihuoneentorilla.

Erityisesti Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnalliseen Miljoona Litraa Metsämarjoja –kisaan osallistuvien yhdistysten kannattaa tulla mukaan KKI-hankkeeseen! Jos tilaatte meiltä marjaluennon tai järjestätte kylällä vuoden mittaan yhteisen marjaretken tai muun hyötyliikuntatapahtuman, voimme pienen KKI-rahan turvin avustaa yhdistystänne. Marjakisan valtakunnallisten korttien avulla myös seurataan ahkerimmin hyötyliikkuvia, ja näin ollen Kainuun KKI-kylille on luvassa syksyllä pieniä extra-palkintoja valtakunnallisten Miljoona Litraa Metsämarjoja –palkintojen lisäksi.  

Miten toimin, jos haluan ilmoittaa yhdistykseni mukaan KKI-hankkeeseen?  

Ole yhteyksissä 15.6.15 mennessä piirikeskukseen, pyydä haluttu määrä marjanpoimintakisan seurantakortteja ja ilmoita luentotoiveesta tai siitä, milloin ja millaisen hyötyliikuntatapahtuman yhdistyksenne aikoo järjestää.
Yhteyshenkilö piirikeskuksessa: Marjatta Pikkarainen, marjatta.pikkarainen(at)maajakotitalousnaiset.fi  tai puh. 044 320 1585.


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat