Logo

1 min read

Järjestötoiminta

Maa- ja kotitalousnaisten tunnus yhdistysten käyttöön

Täältä voit ladata Maa- ja kotitalousnaisten tunnuksen. Logoa voit käyttää tiedotettaessa Maa- ja kotitalousnaisten toiminnasta, kuten esimerkiksi lehti-ilmoituksissa, ohjelmissa, kutsuissa tai yhdistyksen nettisivuilla ja somekanavissa.

Logon painaminen julkaisuihin, tavaroihin tai muihin tuotteisiin, joita jaetaan laajamittaisesti tai myydään, ei ole sallittua ilman lupaa. Otathan näissä tapauksissa yhteyden Maa- ja kotitalousnaisten tiedotukseen tiedotus (at) maajakotitalousnaiset.fi.

Huomaathan, että vain Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksella on oikeus muokata logoa. Mikäli haluat logon oman yhdistyksen nimellä, voit tilata sellaisen Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksesta. Graafisen suunnittelijan työstä veloitamme 70 € + alv.

Juuret maalla

Tunnuksen terälehdet kuvaavat järjestön neljää toiminta-aluetta: ruokaneuvontaa, yritys- ja maisemapalveluita sekä järjestötoimintaa. Logosta voi myös nähdä Maa- ja kotitalousnaisten sloganin ”juuret maalla”.

Logossa ja sloganissa kuvatut juuret voidaan ajatella sekä konkreettiseksi että henkiseksi yhteydeksi maaseudulle – sen ihmisten, ruuan, palveluiden ja maisemien luo. Maasta ponnistaa maaseutuhenkinen ihminen, valmiina tarttumaan toimeen.

Lataa logot sivun alalaidasta

Ladattavat tiedostot löydät sivun alalaidasta, kohdasta "Materiaalit". Logo on saatavilla pysty- ja vaakaversiona sekä värillisenä ja mustavalkoisena. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämän värillistä logoa, jos mahdollista.

Yhdistysten Facebook-sivuilla voit käyttää logoa, jossa on kuva ilman tekstiä. Voit ladata sen Maa- ja kotitalousnaisten Facebook-sivuilta. Klikkaa profiilikuvan auki. Vie kursorsi kuvan päälle, klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse "tallenna kuva".