Kasvimaan kaunotar -valokuvauskilpailu

Nappaa kuva kasvimaasi kaunottaresta ja osallistu kilpailuun.

Nainenja kasvikset

Ota valokuva kasvimaalta ja voita Biolanin Mökkikompostori!

Maa- ja kotitalousnaiset järjestää somessa kaikille avoimen valokuvakisan, kasvimaan kaunotar. Kasvimaan kaunotar voi olla taidolla suureksi kasvatettu kasvis, mutta se voi olla myös joku hieman tavanomaisesta muodostaan poikkeava tuote tai kasvimaalla touhuava puutarhuri, apulainen tai karvainen kaveri. Kauneus on katsojan silmissä, joten joku voi nähdä kauneuden myös ruosteisessa työkalussa.

Osallistu rohkeasti kilpailuun vaikka usealla kuvalla. Julkaise kuvasi Instagramissa aihetunnisteella #KasvimaanKaunotar tai Facebookin ryhmässä Kasvimaan kaunotar viimeistään 30.9.2022. Avaa Facebook-ryhmä tästä.

Myös äänestäjiä palkitaan

Raati valitsee kuvien joukosta 10 kuvaa, joista kuka tahansa voi valita suosikkinsa maa- ja kotitalousnaisten nettisivuilla 7.–16.10.2022. Eniten ääniä saaneen kuvan kuvaaja palkitaan Biolanin Mökkikompostorilla, jonka arvo on 400 euroa. Kaksi seuraavaa saavat Koti ja maaseutu -lehden vuosikerran (arvo 64 euroa). Äänestäjien kesken arvotaan Biolanin Bokashi (arvo 59 euroa) ja kaksi Biolanin tuotepakettia (arvo 25 euroa).

Yhdistykset, välittäkää tietoa kilpailusta kevään, kesän ja alkusyksyn aikana omissa tapahtumissanne. Tästä voit tulostaa A4 kokoisen kisajulisteen pöytästandyyn.

Lue kisan säännöt tästä.

#KasvimaanKaunotar

Kuvat Shutterstock ja Tuula Lehtonen

Yhteistyössä