Yhdistyksen toimintakertomukset 2022

1 min lukuaika

Järjestötoiminta· Järjestöasiat· Yhdistykset

Jälleen on aika koota yhdistysten viime vuoden tekemiset toimintakertomuksiin.

Toimintakertomuksen tayttaminen
Kuva Helena Velin

Olemme jälleen vuoden alussa, jolloin on aika tehdä yhdistysten toimintakertomukset, jotta saamme kevään aikana koottua koko järjestön toiminnan yhdeksi paketiksi.

Viime vuoden aikana korona jo hieman hellitti ja muutti muotoaan. Rajoitusten jälkeen on varmasti yhdistystoimintaankin kaivattu sellaista toimintaa, jossa voimme kohdata toisemme.  Toivotaan tämän näkyvän myös toiminnan määrässä.

Sanotaan, että pienistä puroista kasvaa joki. Niin meilläkin, järjestömme toiminta koostuu kaikkien yhdistysten toiminnasta. Vähäiselläkin toiminnalla on merkitystä, joten lähettäkää toimintakertomus, kun olette pitäneet  yhdenkin kokouksen tai tilaisuuden.

Kätevimmin lähetät toimintakertomuksen sähköisellä lomakkeella 3.4.2023 mennessä. Tulosta täytetty lomake oman yhdistyksesi kappaleeksi, ennenkuin lähetät sen. 

 Täytä sähköinen toimintakertomuslomake tästä.

Toimintakertomuslomakkeet

Suosittelemme käyttämään sähköistä toimintakertomuslomaketta, mutta voit lähettää toimintakertomuksen myös seuraavilla tavoilla.

Tulosta pdf-toimintakertomuslomake ja täytä se. Lähetä tai skannaa se piirikeskukseen 3.4.2023 mennessä.

Tallenna omalle koneellesi word-toimintakertomuslomake, täytä se ja lähetä sähköpostilla piirikeskukseesi 3.4.2023 mennessä.

Yhdistyksen toimintakertomuslomake 2022pdf Yhdistyksen toimintakertomuslomake 2022word