Vuoden Maa- ja kotitalousnainen Kainuussa on Päivi Komulainen Kajaanin Vuolijoelta

Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen johtokunta perusteli Vuoden Maa- ja kotitalousnaisen valintaa sillä, että Päivi Komulainen on monien tapahtumien kantava voima ja tuo keskeisen panoksen eri tilaisuuksien onnistumiseksi erityisesti pitoemännän taidoillaan. Oman Käkilahden Kyläseuran lisäksi hän osallistuu Vuolijoella myös kylien yhteisten vapaaehtoistapahtumien toteuttamiseen.

Työssään Päivi Komulainen toimii maatilan emäntänä. Hänessä kuvastuu hienosti yksi Maa- ja kotitalousnaisten järjestön ja sen tarjoaman yritysneuvonnan peruslähtökohta, joka on oivallettu jo useita vuosikymmeniä sitten: maatilan ja pitoemännyystaitojen yhdistäminen on yksi niistä tekijöistä, miksi Naisissa on Maaseudun Voima.

Kainuun maa- ja kotitalousnaisten antamalla tunnustuksella halutaan tehdä näkyväksi usein se muuten piiloon jäävä työ, jota monet maaseudun naiset tekevät pyyteettä omien asuinseutujensa eteen. Valinta tehtiin Kainuussa nyt toisen kerran ja onnittelukukat Päivi Komulaiselle ojennettiin ProAgria Kainuu ry:n Edustajakokouksessa.

Jaa