Tutustu Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten palveluihin

Tutustu Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten palveluihin!


MKN yrityspalvelut auttavat yritystoiminnan eri vaiheissa. Videolla esillä palveluita luonnontuotealalle. Kannattaa tutustua! Luonnosta lautaselle ja liiketoiminnaksi videoon.

MKN Ruoka- ja ravitsemuspalvelut tavoittaa kasvoista kasvoihin satoja tuhansia kuluttajia vuosittain. Vierailemme ja järjestämme toimintaa päiväkodeissa, kouluissa, aikuisten ja ikääntyneiden neuvontatilaisuuksissa, messuilla ja muissa tapahtumissa. 
Upota kädet taikinaan, kauha soppaan, kuule uutta ravitsemuksesta ja opi ruokataitoja! Tutustu videoon

MKN Maisemapalvelut edistää luonnon ja kulttuuriympäristön hoitoa ja ympäristön kestävää hyödyntämistä. Maisema-asiantuntijamme muodostavat maan kattavan poikkitieteellisen asiantuntijaverkoston, joka on erikoistunut maaseudun kulttuurimaisemaan. Toimimme myös kaupungeissa ja taajamissa. Vuonna 2019 vuoden maisemateko -kilpailun teemana ovat vieraslajit. Teemalla haluamme kannustaa yhdistyksiä ja yksittäisiä toimijoita laajaan yhteistyöhön vieraslajien torjunnassa. Katso Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten video vieraslajien torjunnasta ja aloita ensi kesän talkoiden suunnittelu jo nyt!
Tutustu Rehottaako maillasi vieraslaji? videoon


Tervetuloa mukaan maa- ja kotitalousnaisten toimintaan!
Osallistu kursseille, retkille ja tapahtumiin. Saat iloa ja voimaa yhdessä tekemisestä. Olemme valtakunnallinen, ruuan, maaseutumaiseman ja yrityspalveluiden asiantuntijajärjestö sekä maaseutuhenkisten ihmisten suuri ja aktiivinen verkosto. Liity jäseneksi! Iloa yhdessä olemisesta ja tekemisestä! Tutustu Iloa yhdessä olemisesta ja tekemisestä! Tutustu Videoon

Meitä maa- ja kotitalousnaisia on yli 50 000. Jäsenissämme on ihmisiä, jotka asuvat maaseudulla, joiden juuret ovat maalla tai joille maaseudun asiat ovat muuten sydäntä lähellä. Jäsenet toimivat paikallisyhdistyksissä ympäri Suomen. Tule sinäkin mukaan toimintaamme! Liity jäseneksi!
 

Lue lisää: https://www.maajakotitalousnaiset.fi
Löydät meidät myös Facebookista Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

Jaa