Tervetuloa Maa- ja kotitalousnaisten 90-vuotisjärjestöjuhlaan Jyväskylään 18.11.2023

Tässä artikkelissa on ennakkotietoa Maa- ja kotitalousnaisten järjestöjuhlasta syksyllä Jyväskylässä 18.11.2023 sekä Jyväskylässä samaan aikaan olevista oheisohjelmista. Sivuilla on ohjeet myös vinkkejä majoituksiin ja mahdollisuus tehdä majoitusvarauksia. Kysy myös piirikeskuksestasi, järjestetäänkö juhlaan yhteistä matkaa. Sivua päivitetään kun lisätietoa juhlasta tulee.

Historiikkijuhla 2016 juhlaväkeä
Tomi Auersalmi

Maa- ja kotitalousnaiset 90 vuotta tiennäyttäjinä. Järjestömme kunniakasta ikää on syytä juhlia isolla joukolla! Vietetään lämminhenkinen juhla nauttien mukavasta ohjelmasta ilman turhaa jäykistelyä ja tavataan järjestöväkeä ympäri Suomen. Juhla järjestetään 18. marraskuuta Jyväskylässä Paviljongissa, jonne olette tervetulleita.

Varaa aikaa kalenteriisi koko viikonloppu ja nauti juhlamatkallasi myös muista Jyväskylän seudun kulttuuritapahtumista. Yksi tie - monta tapahtumaa.

Kysy yhteismatkoja piirikeskuksestasi tai tule juhlimaan pienemmällä porukalla.

Oulun piirikeskuksen matka 90-vuotisjuhlaan Jyväskylään

Etelä-Suomen piirikeskuksen matkat 90-vuotisjuhlaan Jyväskylään Lähtöpaikat Lohja, Hämeenlinna ja Luumäki

Itä-Suomen piirikeskuksen matka 90-vuotisjuhlaan Jyväskylään

Loimaan maa- ja kotitalousnaiset järjestää päivämatkan juhlaan. Ilmoitus Facebookissa. Matkalle otetaan myös Loimaan yhdistysten ulkopuolisia juhlijoita, jos tilaa on. Ellet ole Facebookissa kysy matkasta loimaanmkn@gmail.com

Juhlapäivän 18.11. ohjelma

9.30 - 12.30 Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n varsinainen kokous, jonne kokousedustajille toimitetaan kutsut.

11.45 - 13.30 mahdollisuus nauttia lounasta Paviljongissa omakustanteisesti (ennakkoilmoittautuminen elo-lokakuussa, josta tänne päivitetään lisätietoa), toiminnan esittelyä standeillä, mahdollisesti tuliaismyyntipisteitä, seurustelua

13.30 - 13.45 siirtyminen juhlatilaan

13.45 - 16.00 järjestöjuhla. Vietämme yhteisen lämminhenkisen juhlan, jossa mm. esityksiä ja musiikkia. Ohjelma tarkentuu lokakuun ensimmäisellä viikolla. Liput (20 €, sis.kakkukahvit) tulevat myyntiin lokakuun alussa ja tähän tulee linkki ilmoittautumissivulle. Mikäli osallistut jonkun järjestäjän (esim. piirikeskuksen) retkelle, ilmoittautuminen tapahtuu järjestäjälle. 


16.00 - 17.30 kakkukahvit ja seurustelua

Majoitus

Olemme varanneet ajalle 17. - 19.11.2023 kiintiöitä seuraavasti kolmesta hotellista Jyväskylästä, josta voitte jo tehdä varauksia majoitukseen.

Voit myös kysä majoituksia persoonallisista maatilamajoitus- ja mökkikohteista. Niitä löydät kätevästi tästä kun teet suodatuksen keskisuomalaisista majoituspaikoista.

Piirikeskusten järjestämien matkojen majoitukset kuuluvat piirikeskuskusten matkapaketteihin.

Oheisohjelmaksi kulttuuritarjontaa Jyväskylässä

Juhlamatkalla voit myös nauttia Jyväskylän seudun kulttuuritarjonnasta.

Jyväskylän kaupunginteatterissa esitetään 17. ja 18. 11. Evita-musikaali ja 17.11. Tango sateessa -teatteriesitys. Näihin olemme varanneet ennakkolippuja.

Lauantaina 18.11. juhlapaikassamme Paviljongissa järjestetään PikkujouluCircus, jonne ostamalla Partylipun voit nauttia maamme huippuartistien Irinan, Portion Boysien, Erika Vikmanin ja Apulannan esityksistä. Halutessasi voit hankkia Areena-lipun, joka sisältää myös myös buffetruokailun ja istumapaikat koko illaksi.