Kesäohjelmaa Kruununvoudintalolla Kokkolassa

Jos suunnitelmissasi on perhejuhlien, kokouksen tai vaikka konsertin järjestäminen tunnelmallisessa ja perinteikkäässä miljöössä, niin Kokkolan sydämessä sijaitseva Kruununvoudintalo on siihen juuri oikea paikka. Talossa on erikseen Tupa ja Sali, mikä mahdollistaa ruokailun toisella puolella ja ohjelman toisella. Parhaimmillaan talo on alle 50 hlön tilaisuuksissa. Kesäaikaan myös piha-alue on käytössä.

Tarjoamme ryhmille (vähintään 15 hlöä)

 • Voudinkierros – kiertoajelu Kokkolassa oppaana voudin piika. Piika kertoo Kokkolan historiasta ja kierrättää ryhmää tärkeissä paikoissa. Ryhmällä tulee olla oma bussi käytössään. Kierroksen (1h) päätteeksi ruokailu/kahvi voudintalolla. Kierros ruokailulla 24 €/hlö tai kahvilla 15 €/hlö.
   
 • Voudintarina – tarinallinen illallinen Kruununvoudintalolla 3 näyttelijän voimin kerrotaan talon historia n. 30 min ja samalla illallinen valinnaisella menulla 39 €/hlö.
   
 • Kesäkokous ja kruununvoudintalolla Tarjoamme kokouksen 1.6. – 31.8.2019 järjestäville molemmat puolet käyttöön 3-4 tuntia hintaan 120 € ja lisäksi tarjoilut
  - kahvi ja leivonnainen 5 € hlö
  - kahvi ja suolainen piirakka 6 € hlö
  - keittoruokailu (sis. jälkiruoka ja kahvi) 12 € hlö

  Hinnat sisältävät alv:n.
   

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä:

Niina Vihelä
Kruununvoudin emäntä
puh. 043 825 4281, niina.vihela@maajakotitalousnaiset.fi

Jaa

Ajankohtaista

Ota yhteyttä