Impin päivänä 11.6. kutsutaan kaveri kylään

Maa- ja kotitalousnaisten perinteisenä Impin tapahtumapäivänä kannustetaan tänä vuonna Maa- ja kotitalousnaisten paikallisyhdistyksiä tutustumaan toisiinsa ja muihin yhdistyksiin. 

Tänä vuonna Impin päivä on kyläilypäivä. Vieras voi olla naapuriyhdistys tai jokin muu yhdistys omalta paikkakunnalta. Kun aikaa päästään viettämään yhdessä, voidaan samalla miettiä, voisivatko yhdistykset toimia muutenkin enemmän yhdessä ja lisätä sillä tavalla yhteisöllisyyttä.

ME maa- ja kotitalousnaiset -Facebook-ryhmä (https://www.facebook.com/groups/26866148947) on mainio kanava kertoa, miten omassa yhdistyksessä on kyläilyteema otettu tapahtumapäivän ohjelmaan. Jos et ole vielä ryhmän jäsen, kannattaa liittyä. Ryhmä on aktivoitunut ja kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä siellä on mukana jo lähes 1 500 jäsentä, joita yhdistää kiinnostus monimuotoiseen maaseudun arkeen.

Impin päivän kyläilyteemalla Maa- ja kotitalousnaiset haluaa tuoda järjestötoiminnassaan esiin Suomi kutsuu kylään -teemaa, jolla järjestö pyrkii lähivuosina muun muassa lisäämään tietoa ja tunnettuutta maaseudun ja maakuntien erilaisista ylpeydenaiheista sekä tukemaan aitouteen perustuvaa kestävää yrittäjyyttä ja yhteisöllisyyttä.

https://www.maajakotitalousnaiset.fi/sisalto/impin-paivana-1162021-kylaillaan-14530

#impinpäivä 
#suomikutsuukylään
#maajakotitalous

Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksissä on vietetty Impin päivää vuodesta 1997. Liikunta on kuulunut aina päivän viettoon. Toissa vuonna Impin päivänä roskareippailtiin, viime vuonna palattiin taas Impin päivän alkuperäiseen liikuntamuotoon eli pyöräilyyn. Tavoitteena oli polkea paikallisiin yrityksiin ja tukea siten alueen elinkeinoelämää. Tänä vuonna kyläreissunkin voi tehdä pyöräillen. 

 

Jaa