Halaa puita! #puunhalausviikko 23. - 29.8.2021

Jo kuudetta kertaa järjestetttävä valtakunnallinen Puunhalausviikko kannustaa halaamaan puita elokuun viimeisellä viikolla 23.-29.8.2021. Vuoden 2021 teemana on puiden monimuotoiset verkostot. 
 
Puunhalausviikon tarkoituksena on kannustaa ihmisiä halaamaan puita ja siten osoittamaan arvostusta omaa lähiympäristöään, kuten puistoja, metsiä ja luontopolkuja, kohtaan. Viikon aikana pääset tutustumaan mm. puiden ekologisiin verkostoihin, viheralueiden verkostoihin ja myös  puuammattilaisten verkostoihin. Puiden halailu on myös hyvä tapa viettää Suomen luonnon päivää 28.8.2021. 
 
#puunhalausviikko - jaa oma rutistuksesi
 
Teemaviikko on kaikille avoin. Puita voi halata kaupungissa, maalla tai metsässä. Halaa yksin, kaverin kanssa tai koronaturvallisuus huomioiden isommallakin porukalla. Jaa oma puunhalauskuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #puunhalausviikko. Halauskuvia päivitetään Puunhalausviikon Instagramiin: @Puunhalausviikko
 
Puunhalausviikon verkkosivuille on koottu tietoja ja vinkkejä puunhalausviikon viettoon viikon jokaiselle päivälle. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissä.    
 
Puunhalausviikon 2021 järjestävät Viherympäristöliitto, Maa- ja kotitalousnaiset ja Luonnonvarakeskus. Yhteistyökumppanina Suomen luonnon päivä
 
Lisätiedot: 
 
Kehitysjohtaja Leena Lahdenvesi-Korhonen, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry,
040 523 5133, leena.lahdenvesi-korhonen(at)maajakotitalousnaiset.fi 
 
Erikoistutkija Eeva-Maria Tuhkanen, Luonnonvarakeskus,
+358295326595, eeva-maria.tuhkanen(at)luke.fi 
 
Koordinaattori Tiia Naskali, Viherympäristöliitto ry, 
050 4381 860, tiia.naskali(at)vyl.fi 

Jaa