Huolehdi vuokramökin kunnosta, paranna viihtyvyyttä ja edistä energiatehokkuutta

Suomalaiset arvostavat luonnonläheisyyttä ja hyvinvoivaa ympäristöä, ja yhä useampi pyrkii tekemään kestävää kehitystä tukevia ostopäätöksiä sekä käyttämään palveluja, joiden tuottamisessa on huomioitu kattavasti ympäristönäkökulmat. Loma-asumisen eko- ja energiatehokkuudesta huolehtiminen on tärkeä lisäarvo, jonka vuokramökkien omistajat voivat asiakkailleen tarjota.
 
Motiva on tuottanut vuokrattavien loma-asuntojen omistajille maksuttoman Paranna ja ylläpidä loma-asumisen energiatehokkuutta -oppaan. Mökkihuollon vuosikellona toimiva sähköinen työkalu sisältää helppoja toimenpiteitä, jotka auttavat pitämään rakennuksen hyväkuntoisena, parantavat viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä edistävät energiatehokkuutta. Suorat linkit luotettaviin verkkotietolähteisiin tarjoavat mahdollisuuden hakea lisätietoa aiheista.
 
Omalle tietokoneelle ladattavaan pdf-oppaaseen voit lisätä omia kiinteistön huoltoon liittyviä huomioita ja muistiinpanoja, jolloin siitä muodostuu pieni vuosihuoltokalenteri. Tavoitteena on, että energiatehokkuutta ja rakennuksen kunnossapitoa parantavista toimenpiteistä tulee systemaattista toimintaa.
 
Paranna ja ylläpidä loma-asumisen energiatehokkuutta -opas on ladattavissa Motivan verkkopalvelusta.

Motivassa lisätietoja antavat:
asiantuntija Elina Ovaskainen, puh. 0424 281 257, elina.ovaskainen (at) motiva.fi
viestintäpäällikkö Leila Timonen, puh. 0424 281 247, leila.timonen (at) motiva.fi

Jaa

Artikkelit